Zoeken    
.
Snel reserveren?
T:
038 - 444 54 28 (ma-za)
Algemeen
Contact / Route
Downloads
Algemene voorwaarden
Vacatures en Stages
Consultant / advisering
Bijzondere events
Over ons
Links
Verkoop materiaal
Veiligheid/Milieu-certificering
Verzekering
Foto's

Milieuvriendelijk en veilig


Vadesto is lid van VeBON. Dat betekent dat Vadesto staat voor kwaliteit, service, veiligheid enz.
Wie is de Vebon ?
Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland.
De VeBON adviseert en ondersteunt haar leden bij het organiseren van sportieve activiteiten en vakanties. Het VeBON-lidmaatschap is een garantie voor kwaliteit.


Kwaliteitsgarantie

Wij zijn lid van de VeBON, de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland. De VeBON adviseert en ondersteunt haar leden bij het organiseren van sportieve activiteiten en vakanties. Het VeBON-lidmaatschap is een garantie voor kwaliteit.

Service
Klantvriendelijkheid en service staan bij VeBON-bedrijven voorop. Onze medewerkers doen er alles aan om hun sportieve arrangementen optimaal te laten verlopen. Bij bijzondere wensen maken we graag een programma op maat.

Duidelijkheid
VeBON-leden bieden u heldere informatie. Wij vermelden in onze brochures duidelijk de inhoud van het arrangement, de prijs en het minimum aantal deelnemers. Wij hanteren algemene voorwaarden die speciaal zijn ontwikkeld voor de buitensport. Onze deelnemers krijgen uitgebreide instructie over het programma, het materiaal en de technieken.

Veiligheid
Buitensport kent risico's. Vandaar dat wij er alles aan doen deze te beperken. VeBON-leden zijn verplicht jaarlijks een veiligheidsplan op te stellen waarin de risico's voor deelnemers en instructeurs worden geanalyseerd. Externe deskundigen adviseren de leden en toetsen de kwaliteit van het veiligheidsplan.

Deskundige Instructeurs
Buitensportactiviteiten vragen om deskundige begeleiding. Daarom besteden VeBON-leden veel aandacht aan de selectie en bijscholing van hun instructeurs. Door hen voor langere tijd aan te stellen wordt voorkomen dat kennis en ervaring verloren gaan. De VeBON spant zich in om op korte termijn te komen tot internationaal erkende diploma's voor buitensportinstructeurs.

Goede Materialen
Deelnemers aan buitensportactiviteiten moeten op het materiaal kunnen vertrouwen. Bij VeBON-leden geeft de kwaliteit van het materiaal dan ook de doorslag bij de aanschaf. Alle materialen worden frequent gecontroleerd en bij twijfel over de technische staat direct uit roulatie genomen.

Goed Verzekerd
VeBON-bedrijven zijn goed verzekerd. Zo biedt de VeBON haar leden een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven met een optimale dekking. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor organisatoren van buitensporten en aktieve vakanties, in de ruimste zin des woords.

Zorg voor de Natuur
VeBON-bedrijven werken met respect voor natuur en milieu. Ongewenste zaken als het achterlaten van afval, het veroorzaken van geluidsoverlast en het beschadigen van bomen of struiken worden voorkomen. Indien onverhoopt toch schade ontstaat, wordt dit zo goed mogelijk hersteld.

Groen en Veilig Waarborg
VeBON-bedrijven geven u de Groen & Veilig Waarborg. Deze waarborg is een belofte dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de veiligheid van onze deelnemers en met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Een prettig idee!

VeBON
Postbus 83
3850 AB Ermelo
 0341-55 90 00
 0341-55 90 80
 info@vebon.nl


Disclaimer | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | © Vadesto 2018
VADESTO is een wettig gedeponeerd merk en is geregistreerd bij het Benelux-Bureau (BBIE)...